Меню
Вашата количка

Безплатна доставка за поръчки над 100 лв. с куриерска фирма Спиди!

Юрган Шепър

Юрган Шепър

Категорията преглага голямо разнообразие свежи, неутрални, ярки, топли и студени нюанси от луксозния Юрган Шепър. За да задоволим нуждите на всеки член от семейството всички модели на Шепър се изработват в три размера:

- 150/220см. - единично легло

- 200/220см. - приста/спалня

- 220/240см- голяма спалня

Притежават сертификат за качество - ISO 9001:2008 и OEKO-TEX 100 Standard

Приятно пазаруване!

Двулицев Юрган Шепър-Кафяв Двулицев Юрган Шепър-Кафяв
Ново най-продаван -21 %
Производител: Global Group Модел: Шепър-Кафяв
Пухкавият поларен плюш и нежен микрофибърен план, от които е съставен зимният Шепър в цвят кафяво без съмнение ще осигурят допълнителна топлина и мекота по време на сън. Благодарение на уникалния двулицев дизайн, пресъздаден в едри квадратни и вълнообразни фигури, запълнени с 350гр./м2 термо..
84,90лв. 108,00лв.
Дан. основа: 84,90лв.
Двулицев Юрган Шепър-Капучино Двулицев Юрган Шепър-Капучино
Ново най-продаван -21 %
Производител: Global Group Модел: Шепър-Капучино
Пухкавият поларен плюш и нежен микрофибърен план, от които е съставен зимният Шепър капучино без съмнение ще осигурят допълнителна топлина и мекота по време на сън. Благодарение на уникалния двулицев дизайн, пресъздаден в едри квадратни и вълнообразни фигури, запълнени с 350гр./м2 термо вата, зи..
84,90лв. 108,00лв.
Дан. основа: 84,90лв.
Двулицев Юрган Шепър-Пепел от рози Двулицев Юрган Шепър-Пепел от рози
Ново най-продаван -21 %
Производител: Global Group Модел: Шепър-Пепел от рози
Изискан, стилен и елегантен Шепър пепел от рози безспорно ще подобри обстановката във Вашия дом. Неповторимият двулицев дизайн, пресъздаден в едри квадратни и вълнообразни фигури е съставен от пухкав поларен плюш и мек на допир микрофибърен план. Благодарение на тези си качества юрган Шепър кат..
84,90лв. 108,00лв.
Дан. основа: 84,90лв.
Двулицев Юрган Шепър-Сив Двулицев Юрган Шепър-Сив
Ново най-продаван -21 %
Производител: Global Group Модел: Шепър-Сив
Съставен от едри квадратни и вълнообразни фигури, зимният Юрган Шепър в сиво се отличава с изключителен двулицев дизайн. Външната му страна  е покрита с пухкав поларен плюш за допълнителна топлина и мекота, а вътрешната с нежен на допир микрофибърен плат. Сивото е студено и ..
84,90лв. 108,00лв.
Дан. основа: 84,90лв.
Двулицев Юрган Шепър-Екрю Двулицев Юрган Шепър-Екрю
Ново -21 %
Производител: Global Group Модел: Шепър-Екрю
Класически и същевременно модерен Юрган Шепър в цвят екрю загатва за елагантност и класа. Ако искате да осигурите гостоприемна и комфортна обстановка във вашия дом, то Шепър Екрю е идеалното решение за допълващ елемент към интериора на вашата спалня. Притежава модерен дизайн, съставен от пухкав пола..
84,90лв. 108,00лв.
Дан. основа: 84,90лв.
Двулицев Юрган Шепър-Бял Двулицев Юрган Шепър-Бял
Ново -21 %
Производител: Global Group Модел: Шепър-Бял
Основен и неутрален белият цвят перфектно характеризира съвършенството и завършения вид на вашата спалня. Създава чувство за повече пространство и светлина в стаята. Именно това го прави разумен избор за допълващ елемент към интериора на Вашия дом. Притежава модерен дизайн, съста..
84,90лв. 108,00лв.
Дан. основа: 84,90лв.
Двулицев Юрган Шепър-Тъмно зелен Двулицев Юрган Шепър-Тъмно зелен
Ново -31 %
Производител: Global Group Модел: Шепър-Тъмно зелен
Необичаен и привлекателен, тъмнозеленият Шепър в дома изглежда неповторимо! Притежава съвременен дизайн съставен от пухкав поларен плюш и деликатен микрофибърен плат, пресъздадени в едри квадратни и вълнообразни фигури. Комбинацията с него в интериора на Вашата спалня спокойно може да се нарече ..
74,90лв. 108,00лв.
Дан. основа: 74,90лв.
Двулицев Юрган Шепър-Тъмно син Двулицев Юрган Шепър-Тъмно син
Ново -21 %
Производител: Global Group Модел: Шепър-Тъмно син
Тъмносиният Юрган Шепър е особено елегантен, символизира баланс, спокойствие и не на последно място изглежда неповторимо! Едрите квадратни и вълнообразни фигури, загатват за модерен и съвременен двулицев  дизайн. Външната му страна  е покрита с пухкав поларен..
84,90лв. 108,00лв.
Дан. основа: 84,90лв.
Двулицев Юрган Шепър-Бордо Двулицев Юрган Шепър-Бордо
Ново -21 %
Производител: Global Group Модел: Шепър-Бордо
Шепър в цвят бордо...Без съмнение този цвят заеме достойно място в интериора на една спалня. Изразява достойнство, сила и щедрост. Юрганът е съставен от пухкав поларен плюш и висококачествен микрофибърен план. Благодарение на тези си качества Шепър бордо осигурява допълнителна топлина и ко..
84,90лв. 108,00лв.
Дан. основа: 84,90лв.
Двулицев Юрган Шепър-Тъмно лилав Двулицев Юрган Шепър-Тъмно лилав
Ново -31 %
Производител: Global Group Модел: Шепър-Тъмно лилав
Ако сте креативни и чувствителни личности, то тъмно-лилавият Шепър би бил идеалното решение за допълващ елемент към интериора на вашата спалня. Смята се, че цветът увеличава работоспособността, пробужда интуицията и подобрява съня. Комбинацията от пухкав поларен плюш и нежен..
74,90лв. 108,00лв.
Дан. основа: 74,90лв.
Двулицев Юрган Шепър-Лилав Двулицев Юрган Шепър-Лилав
Ново -31 %
Производител: Global Group Модел: Шепър-Лилав
Лилавият Юрган Шепър символизира романтика, лукс и екстравагантност. Разполага със съвременен и авторитетен дизайн, комбиниран от пухкав поларен плюш и фин микрофибърен план, капитонирани в едри квадратни и вълнообразни фигури. Благодарение на тези си качества Шепър в лилаво ще о..
74,90лв. 108,00лв.
Дан. основа: 74,90лв.
Двулицев Юрган Шепър-Син Двулицев Юрган Шепър-Син
Ново -21 %
Производител: Global Group Модел: Шепър-Син
Синьото се счита за един от най-благородните цветове. На подсъзнателно ниво се възприема като символ на мир и спокойствие. Именно поради тази причина Юрган Шепър в синьо без съмнение ще помогне на съзнанието да се отпусне и да си почине. Разполага с актуален дизайн, съставен от ..
84,90лв. 108,00лв.
Дан. основа: 84,90лв.
Двулицев Юрган Шепър-Тюркоаз Двулицев Юрган Шепър-Тюркоаз
Ново -40 %
Производител: Global Group Модел: Шепър-Тюркоаз
Атрактивен, ярък и свеж Шепър Туркоаз ще внесе дискретен лукс и разкош във Вашата стая. Цветът е пряко свързан с чувствата и емоциите и се възприема като признак на жизненост и енергия. Дизайнът на Шепър туркоаз е сътворен на едри квадратни и вълнообразни фигури, съставени от пухкав полар..
64,90лв. 108,00лв.
Дан. основа: 64,90лв.
Двулицев Юрган Шепър-Мента Двулицев Юрган Шепър-Мента
Ново -31 %
Производител: Global Group Модел: Шепър-Мента
Една от най-красивите версии на Шепър -  Шепър Мента. Изключително свеж юрган с успокояващ и релаксиращ ефект, действайки винаги положително върху човешката психика. Позволява на съзнанието да се отпусне и да си почине. Шепър Мента притежава модерен дизайн, съставен от едри ..
74,90лв. 108,00лв.
Дан. основа: 74,90лв.
Двулицев Юрган Шепър-Оранжев Двулицев Юрган Шепър-Оранжев
Ново -21 %
Производител: Global Group Модел: Шепър-Оранжев
Оранжевото стимулира ентусиазма, щастието и търсенето на новото в живота. Поражда чувства на вълнение, ентусиазъм и топлина. Ето защо е добре да имаме оранжев елемент в интериора на нашата спалня. Юрганът е съставен от пухкав поларен плюш и висококачествен микрофибърен плат. Благодарение н..
84,90лв. 108,00лв.
Дан. основа: 84,90лв.
Двулицев Юрган Шепър-Червен Двулицев Юрган Шепър-Червен
Ново -21 %
Производител: Global Group Модел: Шепър-Червен
Червеният Юрган Шепър съчетава в себе си любов, страст и живот, предизвиква винаги усещане за силна емоция. Ако сте силна и решителна личност без съмнение Шепър в червено ще допълни вашия характер. Юрганът е съставен от пухкав поларен плюш и висококачествен микрофибърен план, пресъздадени в ..
84,90лв. 108,00лв.
Дан. основа: 84,90лв.
Показани са от 1 до 16 от 16 резултата (1 страници)